Επιλογές

Κρέας

Περιέχει μια μεγάλη ποικιλία σημαντικών θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας (βιολογικής αξίας), της βιταμίνη D, των βιταμινών του συμπλέγματος B, ιδιαιτέρως του Β12, καθώς επίσης και του σιδήρου, του ψευδαργύρου και του σεληνίου.  Το κατάλληλο κρέας, στην σωστή ποσότητα ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας αποτελεί μέρος  μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Επιλέξτε το καλύτερο με την υπογραφή της ΚRIVEK.

freskokreas (1)

Λαχανικά

Τα συσκευασμένα λαχανικά που συντηρούνται σωστά στην κατάψυξη, έχουν την ίδια διατροφική αξία με τα φρέσκα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συνθήκες της κατάψυξης να είναι σωστές, δηλαδή κάτω από 18°C, αλλά και να καταψύχονται από την πρώτη μέρα της κοπής τους. Η KRIVEK διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τους πλέον αναγνωρισμένους παγκοσμίως προμηθευτές κατεψυγμένων τροφίμων και διασφαλίζει μέσα από τη διαδικασία διακίνησης και τυποποίησης εφάμιλλη ποιότητα με τα αντίστοιχα φρεσκοκομμένα.

laxanika_banner

Θαλασσινά

Έχουν αναγνωριστεί ως ευεργετικά τρόφιμα, τα οποία προάγουν την υγεία. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος. Περιέχουν ασβέστιο, χαλκό, ιώδιο, σίδηρο, κάλιο, σελήνιο, ψευδάργυρο και τα ευεργετικά ω-3 λιπαρά οξέα. Το σελήνιο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στην πρόληψη κατά του καρκίνου. Τα θαλασσινά, περιέχουν επίσης τα οποία έχουν καρδιοπροστατευτική δράση, ενώ φαίνεται ότι «τρέφουν» και τον εγκέφαλο. Καταναλώστε ψάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.
Επιλέξτε τα θαλασσινά της ΚRIVEK για εγγυημένη ποιότητα και φρεσκάδα.

fish_banner