Η φιλοσοφία μας

bios katasthma

O Βιός του Έλληνα παραγωγού
κεντρικός πυλώνας της στρατηγικής της KRIVEK GROUP OF COMPANIES

(KRIVEK AE  - ΑΦΜ 94460317)

laxanikaΟ όμιλος εταιριών KRIVEK, η κρητική εταιρία με παρουσία 35 χρόνων στην παραγωγή και εμπόριο τροφίμων, παρουσιάζει το νέο της εγχείρημα που συνιστά καινοτομία στην τοπική αγορά.
Το Bιός είναι το νέο εμπορικό μοντέλο καταστήματος που αγκαλιάζει και στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς, το «βιός» τους και τον κόπο τους, το μεράκι και το πάθος τους.
Σ’ ένα καλαίσθητο μοντέρνο χώρο, με κατασκευή που σέβεται το περιβάλλον,
αναδεικνύουμε προϊόντα από την Κρήτη , αλλά και όλη την Ελλάδα , γευστικές εμπειρίες που χαρακτηρίζουν τον κάθε τόπο και γκάμα που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες διατροφής, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα τρόφιμα της κρητικής οικογένειας.
Το Βιός, σε ένα χώρο 200 τ.μ περιλαμβάνει 1500 κωδικούς, σε κρέας και θαλασσινά νωπά και κατεψυγμένα, με την εγγύηση των εταιριών του ομίλου KRIVEK, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυποποιημένα τρόφιμα, τυριά και αλλαντικά, είδη ψυγείου, αρτοσκευάσματα, με παρουσίαση που αναδεικνύει τα διαφοροποιά στοιχεία των προϊόντων και τον τόπο παραγωγής τους.

Ο κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, για πρώτη φορά θα βρει κάτω από την ίδια στέγη όλη την Ελλάδα τις παραδοσιακές και καινοτόμες γεύσεις του τόπου μας. Η συλλογή του καταστήματος περιλαμβάνει πέρα από τα βασικά είδη και προϊόντα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής (χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλάτι) της ειδικής διατροφής (χωρίς λακτόζη ή γλουτένη) , της απαιτητικής διατροφής (high protein,low fat). Καλύπτει τους λάτρεις της παράδοσης με γεύσεις των παιδικών μας χρόνων, τους deli με προϊόντα εξειδικευμένα, αλλά και τους πιστούς πελάτες μας που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.

Η εμπορική πολιτική του Βιός συνοψίζεται σε μια φράση : Υψηλό επίπεδο τροφίμων σε προσιτές τιμές . «Αφουγκραστήκαμε τις γευστικές αναζητήσεις των κατοίκων μιας από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Ελλάδας και φέραμε κάθε τρόφιμο διαφορετικό και νέο.
kreata
Δεν ξεχάσαμε όμως αυτό που μας χαρακτηρίζει εδώ και 35 χρόνια : ότι προσφέρουμε το καλύτερο στις καλύτερες τιμές. Αν και η αισθητική μας είναι ενός premium delicatessen ευρωπαϊκού επιπέδου, οι τιμές μας είναι απόλυτα προσιτές.» δηλώνει ο Κος Γιώργος Φασουλάς , Managing Director της KRIVEK GROUP OF COMPANIES, προσθέτοντας : «Βιός» είναι οι ρίζες μας, η περιουσία μας, η παράδοσή μας που οφείλουμε να προστατεύουμε και να αναδεικνύουμε. Η επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος δεν είναι τυχαία, καθώς αντιπροσωπεύει τα προϊόντα που απλόχερα προσφέρει η ελληνική φύση και περικλείει ολόκληρη τη φιλοσοφία μας. Με έμφαση στον πλούτο της κρητικής γης, στραφήκαμε σε τοπικούς παραγωγούς οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας το δικό τους Βιός : τα εξαιρετικά προϊόντα τους !»
Ο Βιός των παραγωγών της Κρήτης, της Καστοριάς, της Πέλλας, των νησιών μας, της Θράκης, όλης της Ελλάδας, θα υποστηριχτεί με αφιερώματα στον τύπο, προϊοντικές παρουσιάσεις και προώθηση από social media αλλά και με in store εκδηλώσεις που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στα αρώματα και τις γεύσεις του τόπου μας.
Το Βιός μεγαλώνει την οικογένεια της KRIVEK GROUP OF COMPANIES προσθέτοντας όλους εκείνους που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος :
την αγάπη για τον τόπο μας και το γευστικό του πλούτο.