Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή κατά την παράδοση – Αντικαταβολή

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή μέσω της εταιρία ταχυμεταφορών “γενική ταχυδρομική” ή ACS κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Κόστος Αποστολής (Αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας)

A. Κατηγορία
Για παραγγελίες προϊόντων το tobios χρεώνει €5.00 μεταφορικά.

B. Κατηγορία
Από τις παραπάνω κατηγορίες εξαιρούνται υπερμεγέθη και ογκώδη προϊόντα Για τα υπερμεγέθη προϊόντα το κόστος των μεταφορικών ορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας τα παραλαμβάνεται από τα ACS της περιοχή σας εντός 1 – 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

2.  Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

3.  Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

4.  Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή για παράδειγμα τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.